Over Acupunctuur

Wat is acupunctuur eigenlijk?

De kunst om met zeer dunne naaldjes balans te creëren tussen verschillende orgaansystemen is bijzonder te noemen. Toch wordt het inmiddels overal ter wereld met open armen ontvangen. Acupunctuur Geneeskunde wordt nu in ziekenhuizen en binnen de topsport effectief ingezet. Vrijwel alle klachten die te maken hebben met spanning, pijn, blessures, overbelasting, trauma en stres worden geheel of gedeeltelijk overwonnen.

Hoe wordt u behandeld?

Voordat u wordt behandeld, wordt er eerst een grondige en deskundige diagnose gesteld. De pols wordt gevoeld (vinger aan de pols) en de tong wordt bekeken (achterste van de tong laten zien). Er wordt tijdens de intake een beeld gevormd van de algemene leefomstandigheden. Daarna wordt er een behandelplan opgesteld, en worden de specifieke punten uitgezocht en gezet. Nadat de punten zijn gezet hoeft u vaak alleen maar een half uur rustig te liggen of zitten. De kleding kan daarbij meestal worden aangehouden, doordat de meest gebruikte punten op armen en benen liggen.

Waarom is acupunctuur geschikt voor mij?

Acupunctuur werkt subtiel, direct en effectief. Daarnaast krijgt u geen vervelende bijwerkingen en hoeft u zelf vaak niets te doen. De klassieke acupunctuur heeft zich in tal van onderzoeken wetenschappelijk bewezen als zijnde een veilige en effectieve manier om pijn en stres snel weg te nemen. Daarnaast doet het in tegenstelling tot dry-needling geen pijn en wordt tevens de oorzaak behandeld.

Acupunctuur; intake €30,= consult €70,= ambulant €70,=

Acupunctuur Hoorn behandeling
Acupunctuur praktijk

Wilt u meer weten over ACUPUNCTUUR?

Voor meer informatie of een afspraak maken voor een behandeling kunt u het contactformulier gebruiken.

Scroll naar boven